0493 25 51 20

Over Yens

Yens Vanesch

Yens Vanesch is onze vastgoedmakelaar uit Koersel. Hij is opgegroeid als zoon van een aannemer in nieuwbouw- en verbouwingswerken, de connectie met de bouw is dan ook op jonge leeftijd al gemaakt. Na enkele jaren mee in het bedrijf van zijn vader te zitten besloot Yens om zich te specialiseren in een ander aspect namelijk de vastgoedwereld.

Na het behalen van zijn professionele bachelor Vastgoed aan de HoGent staat Yens paraat om mensen te begeleiden in de volgende stap van hun levensplanning.

Vastberaden en resultaatgericht staat hij 7 op 7 klaar om uw verkoop of aankoop vlot te laten verlopen. Duidelijke communicatie en vertrouwen draagt hij hoog in het vaandel, om zo samen terug te kunnen blikken op een probleemloze samenwerking.
Contacteer Yens

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedmakelaar
Met zijn functie als vastgoedmakelaar zorgt Yens vastberaden voor een persoonlijke begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw woning, appartement, bouwgrond of project. Met extra kennis uit verschillende facetten van de bouwsector geeft hij u advies op maat. Het sluiten van een efficiënte en zorgeloze verkoop is waar Yens voor staat.

Voornamelijk werkzaam vanuit ons kantoor in Beringen in de Hoogstraat, staat Yens altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of hij iets kan betekenen bij der verkoop van uw woning.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.